Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

OPDATERING: SOM FØLGE AF CORONAVIRUS ER LANDSKONFERENCEN AFLYST. Læs mere her.

Du kan nu melde dig til Domea.dk’s generalforsamling og landskonference, som afholdes fredag den 3. og lørdag den 4. april 2020 på Hotel Nyborg Strand på Fyn.

De to arrangementer er for beboerdemokrater, som bydes velkommen med morgenmad fra kl. 8.30 den 3. april, efterfulgt af Generalforsamlingen med en række formelle programpunkter, som bl.a. valg til Domea.dk’s bestyrelse. Efter frokost åbner formand Poul Rasmussen årets landskonference, der som sædvanligt er proppet med god inspiration, debat og underholdning.

Tilmeld dig Generalforsamlingen og/eller Landskonferencen her

Den officielle indkaldelse til Generalforsamlingen kommer via mail/brev sidst på ugen, men du kan allerede tilmelde dig nu via ovenstående link.

Temaet for Landskonferencen

Landskonferencen 2020 har temaet:

FN’s 17 verdensmål: Fra verdensmål til hverdagsmål

Det handler om bæredygtighed, og det kan ved første øjekast måske godt lyde lidt langhåret og højtflyvende, men det bliver netop missionen på Landskonferencen – at gøre de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling så konkrete og jordnære som muligt. Hvordan kan vi som helt almindelige borgere og beboere gøre en forskel? Hvordan kan vi sætte vores eget bæredygtige præg ude i boligafdelingerne?

Bæredygtighed er nemlig mange ting. Det er ikke kun solceller på taget og affaldssortering. Det handler fx også om, at vi tager os af hinanden. Du kan læse meget mere om temaet i artiklen her.

På konferencen vil vi guide og inspirere, vi skal debattere og underholdes. Vel mødt!

Hvem kan jeg spørge?

Du er velkommen til at ringe til Hanne Thor Slaarup på 76 64 64 09 eller skrive en mail på hsl@domea.dk, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller andet.

Er der noget, du er i tvivl om under konferencen, kan du altid henvende dig til Domea.dk’s personale. Enten nogen, du kender i forvejen, eller en af de medarbejdere, du vil kunne se iført sort skjorte med Domea.dk-logoet på ryggen.