Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

RandersBolig administrerer og udlejer i dag almene boliger for i alt syv boligorganisationer, der tilsammen råder over ca. 8.700 boliger i Randers og omegnskommunerne Mariagerfjord, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs.

Aftalen betyder, at RandersBolig får adgang til en række af Domea.dk’s specialistfunktioner. Det gælder fx juridisk bistand samt HR-kompetencer i forbindelse med fx rekruttering, personale- og ledelsesudvikling mv.

Går ind i stærkt indkøbssamarbejde

Foruden jura og HR bliver RandersBolig en del af en fælles indkøbsordning, som Domea.dk har udviklet i tæt samarbejde med sine kunder. Her er grundprincippet, at man udnytter den samlede indkøbsvolumen til at sikre stærke leverandøraftaler og gode rabatter – og dermed også væsentlige besparelser for kunderne.

Både muligheden for at trække på specialistfunktioner i Domea.dk, men bestemt også udsigten til et stærkt fælles indkøbssamarbejde er noget, der har banet vej for den nye aftale.

- For os handler det om at kunne tilbyde vores kunder det bedste produkt til en god pris. Vi skal ikke kunne det hele selv og have alle funktioner in-house, men vi skal være dygtige til at samarbejde med præcis dem, som kan levere de supplerende ydelser, vores kunder har brug for, siger Kenneth Taylor Hansen, som er direktør i RandersBolig og fortsætter:

- Samarbejdet med Domea.dk skal være med til at understøtte udviklingen af RandersBolig i de kommende år. Det skal gøre os endnu stærkere på vores leverancer og bidrage til, at vi også i fremtiden kan levere høj kvalitet og god rådgivning til vores kunder.

Glæder sig til samarbejdet

I Domea.dk er administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, glad for at kunne byde RandersBolig velkommen.

- Vi har haft nogle gode drøftelser med ledelsen i RandersBolig, og det er tydeligt, at vi har sammenfaldende ønsker og et fælles værdimæssigt ståsted, hvilket lover rigtig godt for det kommende samarbejde, siger han.

Thomas Holluf Nielsen hæfter sig desuden ved, at aftalen med RandersBolig illustrerer, at der er mange forskellige måder at være kunde på i Domea.dk.

- Kunderne i den almene branche er forskellige og har forskellige behov. Nogle køber ydelser og rådgivning inden for dele af den samlede ydelsespalet, præcis som det er tilfældet her, mens andre køber fuld administration. Derfor tilbyder vi som almen administrations- og rådgivningsvirksomhed både et stærkt professionelt fællesskab og fleksible løsninger, som er tilpasset den enkelte kundes behov.

Som kunde hos Domea.dk indtræder RandersBolig i et stærkt fællesskab med ca. 80 andre boligorganisationer og administrationsselskaber, som tilsammen ejer eller administrerer ca. 60.000 boliger fordelt over hele Danmark.