Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Et politisk flertal har valgt at udbetale en såkaldt ’varmecheck’ til de danskere, som har været særligt ramt af de stigende energipriser.

Ordningen baserer sig blandt andet på oplysninger om boligens varmekilde i BBR-registeret. Men det har desværre vist sig, at oplysningerne ikke i alle tilfælde har været opdaterede, og det betyder, at nogle beboere ikke har fået den varmecheck, de egentlig er berettiget til.

Udfordringerne med den manglende udbetaling af varmecheck vedrører potentielt husstande i hele landet og gælder både mange private boligejere og beboere i almene boliger.

Du kan stadig få din varmecheck

Domea.dk vil i den kommende tid gennemgå BBR-registret for de enkelte boligafdelinger hos vores kunder, så vi sikrer, at alle oplysninger er opdaterede i BBR-registret.

Samtidig har vi valgt at iværksætte en indsats, hvor vi kontakter alle beboere i de relevante boligafdelinger og oplyser, hvordan man kan få hjælp, hvis man mener at være berettiget til en varmecheck.