Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Allan Aistrup er ny næstformand i Domea.dk’s bestyrelse. Det har en enig bestyrelse netop besluttet.

- Jeg er frygtelig stolt og ydmyg over valget, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med kunderne, direktionen og mine kolleger i bestyrelsen. Vi står over for nogle svære udfordringer i øjeblikket med en presset byggebranche og stigende forbrugspriser, og jeg ser frem til at være en del af et formandskab og en bestyrelse, som aktivt arbejder for at finde løsninger, siger Allan Aistrup, der har siddet i bestyrelsen som menigt medlem i fire år.

Den nye næstformand kommer til at indgå i et tæt makkerskab med formand Poul Rasmussen.

- Jeg er rigtig glad for valget af Allan som næstformand. Vi har allerede en tæt dialog og supplerer hinanden godt. Han kommer med lang ledelseserfaring fra erhvervslivet, er grundigt inde i den almene branche, han er god til at lytte og – ikke mindst – han siger sin mening. Vi skal som makkerpar både kunne følge tingene til dørs, men vi skal i høj grad også gå forrest og bidrage til fortsat at udvikle virksomheden. Her bliver Allan også en stor gevinst for os i rollen som næstformand, siger Poul Rasmussen.

Samarbejde på tværs

Allan Aistrup bor i boligafdelingen Kolding-Christiansfeld i Almind ved Kolding. Her har han boet siden 2013, hvor boligafdelingen stod færdigbygget. Allan blev afdelingens første formand – og er det endnu – og kort efter, han fik den post, blev han også valgt til organisationsbestyrelsen i boligselskabet Domea Lunderskov Kolding. Siden blev han næstformand, og i dag er han formand.

- Når jeg går ind i noget, gør jeg det 100 pct. Min helt store interesse ligger i samarbejdet med beboere, bestyrelser og kunder. Beboerdemokratiet er supervigtigt og ligger mit hjerte nært, siger Allan Aistrup, der til daglig er selvstændig forsikringsmægler – et område, han har beskæftiget sig med i mere end 45 år.

- Der er flere lighedstegn mellem de virksomheder, jeg har stiftet bekendtskab med igennem mit arbejdsliv, og den virksomhed, jeg nu er blevet betroet næstformandsposten i. Det er kundeorienterede virksomheder, som skal leve af at servicere kunderne og give dem den bedste oplevelse. Det er også vores fornemmeste opgave hos os, og det glæder jeg mig til at bidrage i endnu højere grad til, siger Allan Aistrup.

Posten som næstformand har været ledig siden maj, hvor den daværende næstformand, Jesper Hasemann, gik bort.

Allan Aistrup er valgt for resten af perioden, som løber indtil april 2024.

Den ledige medlemspost i bestyrelsen, som Allan Aistrup efterlader sig, skal besættes gennem et ekstraordinært valg i Region Syd- og Sønderjylland, hvorefter kandidaten skal vælges endeligt på en ekstraordinær generalforsamling i Domea.dk. Valgprocessen ventes gennemført inden årsskiftet.