Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det bliver 54-årige Ane Teilberg Oddershede Lyngø, der som ny områdedirektør skal stå i spidsen for den retning, som lokale almene boligorganisationer har sat for deres arbejde i det nordjyske.

Siden sommeren har beboerdemokrater i samarbejde med den almene rådgivnings- og administrationsvirksomhed Domea.dk og medarbejderne på Servicecenter Bolig Nord arbejdet målrettet på at sætte en ny strategisk retning for de 10 boligorganisationer, der er tilknyttet servicecenteret i Hjørring.

Og det er den retning, som Ane Teilberg Oddershede Lyngø altså nu skal lede og understøtte sammen med de 25 medarbejdere på servicecenteret.

- Vi har fået lagt byggestenene til et endnu stærkere samarbejde med fokus på den strategiske udvikling for vores nordjyske kunder, og jeg er overbevist om, at Ane er den helt rette til at sidde for bordenden og løfte den opgave og i det hele taget bidrage til udviklingen af det almene område i Nordjylland. Ud over at Ane har en stærk faglig og ledelsesmæssig baggrund, har hun nogle værdier og menneskelige egenskaber, som bliver en kæmpe gevinst for boligorganisationer og medarbejdere såvel som Domea.dk og andre samarbejdspartnere, siger Rune Udi Jørgensen, som er Domea.dk’s regionsdirektør i Vestdanmark.

Ane Teilberg Oddershede Lyngø er uddannet arkitekt og kommer senest fra en stilling som chef for Kundeafdelingen i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Hun har desuden bl.a. været øverste chef for Aarhus Kommunes afdeling for drift, herunder genopretning og vedligeholdelse samt energioptimering og nybyggeri, af kommunens to millioner kvadratmeter bygninger – og bl.a. også teknisk chef på Aalborg Universitet med lignende ansvar for universitetets komplekse bygningsmasse.

Ane er gift og har to sønner på 16 og 20 år. Hun bor i Nørresundby og får arbejdsplads på Servicecenter Bolig Nord i Hjørring.

Hun tiltræder den 1. marts 2024.