Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Et job med mening. Det kan vi tilbyde i Domea.dk. Sammen med vores kunder bidrager vi til, at mennesker med en helt almindelig indkomst kan bo i attraktive boliger til en husleje, de har råd til at betale. Vi er nonprofit og gør en forskel for andre mennesker. Derfor er vores mission også:

Sammen gør vi Danmark til et bedre og billigere sted at bo

Det fokus, vi har på mennesker i vores arbejde, har vi også i dagligdagen på vores arbejdsplads. Det skal være rart at gå på arbejde, og vi færdes i et uformelt miljø med en flad struktur og højt til loftet. Vi har travlt, men der er plads til at løbe med den gode idé, og der er altid mulighed for sparring på et højt fagligt niveau. Faktisk taler vi meget med hinanden – om vores fælles opgave, om de små detaljer, om de gode ideer og om lidt af hvert ved kaffemaskinen.

Så der er rig mulighed for at lære nyt, og der er altid en hjælpsom kollega i nærheden.

Vi er ca. 180 medarbejdere, 150 i Høje-Taastrup og 30 i Vejle. Vi er specialister på alle områder inden for den almene branche, bl.a. forvaltning, jura, økonomi, byggeri og byudvikling, beboerdemokrati, udlejning, indkøb og it, og vi navigerer i et fagligt udfordrende miljø.

Vi har et stærkt kollegaskab og samarbejde på tværs, hvor vi respekterer hinandens fagligheder. Men vi samarbejder ikke kun med andre fagpersoner, vi har i høj grad også et tæt partnerskab med vores kunder, boligselskabernes bestyrelser, og med beboerne.

Aldersmæssigt spænder vi fra 16 til 70 år, og vi har mange medarbejdere med høj anciennitet og stor erfaring, som man kan læne sig op ad.

Udvikling og karriere

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

Vi er en professionel virksomhed med en klar organisering og velfungerende forretningsgange. Vi er en proaktiv og ambitiøs spiller i branchen og investerer i udvikling af forretningen såvel som i vores medarbejdere. Vi er ikke bange for at tage ansvar – og give ansvar til vores medarbejdere. Hvis du vil, kan du få indflydelse.

Trivsel

I Domea.dk har vi en høj trivsel og arbejdsglæde. I den seneste trivselsmåling fra efteråret 2022 vurderede medarbejderne trivslen til at ligge på niveau eller over på 4 ud af 5 parametre i forhold til medarbejderne i de virksomheder, vi sammenligner os med. I alt 160.000 medarbejdere i danske virksomheder svarer på samme måling.

Målingen bliver gennemført hvert år og bruges til at understøtte det øvrige arbejde med trivsel i Domea.dk. Den er et supplement til den daglige dialog i teamene og fører til konkrete handleplaner og indsatsområder.

Vi tror på, at der skal være en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv, og der er mulighed for selv at tilrettelægge sit arbejde og for at arbejde hjemme. Det er frihed under ansvar, og vi har tillid til vores medarbejdere.

Bæredygtighed er et af vores indsatsområder – ikke kun i forhold til økonomi og miljø, men også i forhold til social bæredygtighed. Både over for de beboere, der bor i vores kunders boliger, men også over for medarbejderne. Derfor tager vi vores medarbejderes trivsel alvorligt. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og når vi trives og føler tryghed i ansættelsen, kan vi levere vores ypperste til kunderne.

Goder

Så er der alt det ekstra, som også bidrager til trivslen og sammenholdet. Det kan variere fra Høje-Taastrup- til Vejle-kontoret.

Vi har fx:

 • Sundheds- og behandlingsforsikring
 • God pensionsordning
 • Fri 1. maj, dagen efter Kristi himmelfartsdag, grundlovsdag og den 24. og 31. december
 • Barnets 1. og 2. sygedag
 • 2 børneomsorgsdage pr. år pr. barn (under 15 år)
 • Seniorordning
 • Betalt frokost og frokostordning
 • Indkøbsrabatter
 • Julegave
 • Personaleforening
 • Biografklub Danmark
 • Massageordning
 • Mulighed for leje af sommerhus
 • Teamdage
 • Gå- og løbehold til DHL-stafetten
 • Sommerfest
 • Julefrokost
 • Juletræsfest
 • Og så får du selvfølgelig også kaffe, te, kakao og frugt

De fysiske rammer

Vi holder til i Høje-Taastrup og Vejle i det, vi samlet set kalder Landscentret. Begge kontorer er lette at komme til fra både motorvej og med offentlig transport.

Vi sidder i gode lyse lokaler med masser af projektrum og mødelokaler. Vores mødelokaler har navne efter kendte arkitekter. Vi har gode it-redskaber og tilsvarende passende udstyr, så man kan arbejde hjemmefra uden problemer.

Vi har en stor kantine (Høje-Taastrup), som vi deler med andre virksomheder i huset. Her er en sund, varm og kold buffet hver dag. Der er faciliteter til at sidde udenfor og spise, når vejret tillader det.

Find vej til Landscentret i henholdsvis Høje-Taastrup og Vejle her
   

Medarbejderprofiler i Domea.dk