Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ansættelsesprocessen i Domea.dk er klar og gennemskuelig for at sikre, at både du og Domea.dk får det bedste grundlag at træffe den rigtige beslutning på. Lige fra du søger en stilling via vores rekrutteringssystem til din ansættelse og introduktion til Domea.dk, gør vi vores til, at du føler dig velkommen og får en god start på en spændende karriere hos os.

Herunder kan du se, hvordan det typisk forløber, fra vi udvælger kandidater til første samtale, til du evt. begynder i dit nye job hos os.

Bemærk, at ansættelsesprocessen kan variere, alt efter typen af stilling vi ansætter til.

Forløbet

Første samtale
Efter vi har læst ansøgningerne igennem, inviterer vi typisk fem ansøgere til en indledende samtale, der varer ca. en time. Her vil du møde den leder, du evt. vil skulle referere til i jobbet, samt en medarbejder fra HR. Dagsorden for samtalen vil være din motivation for at søge stillingen, dine faglige kompetencer, jobindholdet og Domea.dk som arbejdsplads. Så kan både du og Domea.dk vurdere, om krav og indhold i jobbet stemmer overens med dine kompetencer og karriereforventninger.

Anden samtale og tests
På baggrund af den indledende samtale inviterer vi typisk to-tre kandidater til et videre testforløb og anden samtale.

Testforløbet omfatter dels en personlighedsprofil og dels en færdighedstest, som du får sendt et link til og besvarer online. Formålet er at få indblik i dine personlige præferencer og din arbejdsstil. I forlængelse af testforløbet følger en mundtlig tilbagemelding.

Under anden samtale vil vi spørge dybere ind til dine relevante kompetencer, erfaringer og resultater. Der vil være en faglig, virkelighedsnær case, som du får mulighed for at forberede hjemmefra og præsentere på dagen. Jobprofilen for jobbet bliver gennemgået med henblik på at afstemme jobindhold, mål og succeskriterier. Afslutningsvis vil du få mulighed for at stille yderligere spørgsmål til jobbet og Domea.dk.

Referencer
Forud for en ansættelse indhenter vi med din accept to-tre referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Ansættelse
Er det dig, vi tilbyder jobbet, vil du få mundtlig besked. Kort efter din tilbagemelding modtager du din ansættelseskontrakt, hvis du siger ja til jobbet.

Afslag
Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, vil du få tilsendt et skriftligt afslag. Har du været til samtale, vil du få en mundtlig tilbagemelding.

Introduktion
Efter du har skrevet under, vil du, inden du tager hul på din karriere i Domea.dk, modtage en velkomstmail med bl.a. links til tre videoer. Her byder vores administrerende direktør, Thomas Holluf Nielsen, dig velkommen til virksomheden, og han fortæller om vores organisation og vores strategi.

Når du møder ind på din første dag, bliver du taget imod af din nærmeste leder og dine nye kolleger. Der vil være lagt et introduktionsprogram til dig i den første tid, så du får et dybere kendskab til virksomheden, dit job og de værktøjer, vi bruger i Domea.dk. Derudover deltager du i en introduktionsdag sammen med andre nyansatte – en værdifuld dag, hvor du møder alle fagcheferne og får et godt overblik over og indblik i Domea.dk og de forskellige fagområder.

Etik og fortrolighed

Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du oplever, at du bliver behandlet professionelt og med respekt. Vi håndterer din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt. Når stillingen er besat, makulerer vi printet materiale, der har været brugt i forbindelse med rekrutteringen, og dine digitale dokumenter bliver slettet, når din profil har været inaktiv i seks måneder. Tests opbevares hos en testudbyder, som sletter dem efter seks måneder.

Se i øvrigt Politik for behandling af personoplysninger i rekrutteringsprocessen for yderligere oplysninger.

Held og lykke med din jobsøgning hos Domea.dk.

Se ledige stillinger
Opret en jobagent

 

Til forsiden af Job og karriere