Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Servicecenter

Servicecenter Haderslev
Nørregade 39
6100  Haderslev
sc.haderslev@domea.dk
Telefon: 76 44 44 00
Kontortid
Mandag-Onsdag 9.00-11.30 og 12.30-14.00
Torsdag 9.00-11.30 og 12.30-16.00
Fredag 9.00-12.00

Se på kort

Om afdelingen

VELKOMMEN TIL FÆLLES FÅREHAVE
- Et lille beboersamfund i Haderslevs skønne natur
I rolige og smukke naturomgivelser i Haderslev, ligger dette hyggelige to- og treetagesbyggeri samt rækkehuse fra 1992 med sammenlagt 69 boliger til både unge, ældre, enlige og familier. Via det velorganiserede stisystem, finder du hurtigt og sikkert vej til både skole, daginstitutioner, idrætscenter og indkøb. Du har også mulighed for at tage bussen, der afgår fra stoppested, kun få minutters gåtur fra Fælles Fårehave.

Vi har skønne, grønne fælles udearealer med en sjov legeplads, boldbane og petanque bane. Der er hyggelige bordebænkesæt, hvor dagene kan nydes i godt selskab. Godt selskab er noget vi vægter højt i Fælles Fårehave, og vi tilbyder mange fornøjelige beboerarrangementer i vores fælleshus, såsom tirsdagshygge med kaffe- og the. Vi afholder fastelavns-, sommer- og juletræsfest hvert år, som er med til at skabe en god stemning i vores lille hyggelige samfund. Du er også velkommen til at leje fælleshuset til din egen fest.

Fælles Fårehave har gode parkerings- og opbevaringsmuligheder. Boligerne i rækkehusene og toetages-bygningerne har eget skur tilknyttet, som kan benyttes til opbevaring af cykler m.m. Treetages-bygningerne har eget kælderrum med plads til cykel og opbevaring. Der er gratis bil- og motorcykelparkering med mulighed for at betale et fast månedligt beløb for en fast parkeringsplads. Treetagebygningen er udstyret med elevator, så du nemt kan komme til din bolig. Kælderen i treetagebygningen rummer et fællesvaskeri indrettet med bord, tørretumblere og vaskemaskiner. Alle Fælles Fårehaves beboere har adgang til vaskeriet.

Lejemål i afdelingen