Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Med temaet ’Det gode boligliv’ fløj de gode ideer og drømme rundt ved bordene på Nyborg Strand Hotel den 1. juni ved Domea.dks Landskonference 2018. Mange af dem blev grebet og sat op på en ’drømmevæg’ – og det hele blev indfanget af vores fotograf Jacob Ljørring, der dagen igennem forevigede de engagerede beboerdemokrater.

Her kan du få et tilbageblik på den 1. juni gennem udvalgte billeder.

Med mindre andet er angivet, er billederne taget af Jacob Ljørring.

God fornøjelse!