Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

På Landskonferencen den 5. og 6. april 2019 bliver det gennemgående tema ’Danmarks almene boliger i fremtiden’. Programmet er på plads, og der vil være debat, oplæg og workshops, som taler ind i temaet og kredser om spørgsmålet:

Hvordan kan vi i fællesskab gøre vores boligorganisation eller boligafdeling til et endnu bedre sted at bo i fremtiden?

Du kan bl.a. møde tv-vært Cecilie Beck fra TV 2 Nyhederne, tidligere politiker Søren Pind, administrerende direktør i brancheorganisationen BL – Danmarks Almene Boliger Bent Madsen og mange flere.

Vi kommer til at arbejde med begrebet ’temposætter’. Alle kan være temposætter i deres boligorganisation eller -afdeling. En temposætter er en, der gør det lokale boligområde til et endnu bedre sted at bo i fremtiden.

En temposætter kan være alt lige fra en, der hjælper naboen med indkøb, en, der arrangerer fælles oplevelser i afdelingen, altid byder nye beboere velkommen, så de føler sig trygge, eller det kan være fx en, der involverer sig i nybyggeri – og det kan være meget, meget andet. Stort som småt.

Hvilken temposætter er du?

Tre arrangementer i ét

Landskonferencen begynder efter frokost den 5. april, men vi mødes allerede om morgenen, hvor vi står klar med morgenmad på Hotel Nyborg Strand fra kl. 8.30.

Kl. 9.30 indleder vi dagen med Garantforsamling, efterfulgt af Repræsentantskabsmødet. Her skal formanden samt 4 bestyrelseskandidater og 4 suppleantkandidater vælges til Domea.dks bestyrelse.

Læs mere om valgprocessen her

Kl. 12.30 går vi til frokost.

Se programmet i boksen.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dig arrangementet, kan du stadig nå det. Vi har forlænget fristen til fredag den 29. marts.

Du tilmelder dig her

Vi glæder os til at se dig!