Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk Prisen gives i år til den eller de ildsjæle, som har gjort en forskel for beboerdemokratiet i din boligafdeling eller -organisation. Der uddeles én pris på 40.000 kr., som skal bruges i vinderens organisation eller afdeling.

Du kan indstille den person eller gruppe, der har udvist unikke evner og fx fået nye ting til at ske, engageret flere beboere i beboerdemokratiet, forbedret kulturen i boligområdet eller på anden vis har gjort en forskel.

Priskomiteen vil især lægge vægt på kandidater, der har udvist:

  • Engagement blandt de øvrige beboerdemokrater og/eller beboere
  • Fornyelse i beboerdemokratiet i organisationen eller i afdelingen
  • Gennemslagskraft i lokalområdet, i bestyrelse eller blandt bebeboerne

Du kan ikke indstille dig selv.

Se, hvordan du indstiller kandidater til prisen, i boksen.

Vinderen kåres på Domea.dks Landskonference 2019 i Nyborg den 5. april.