Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Beboerdemokrater fra hele landet mødte fredag den 5. april op på Hotel Nyborg Strand på Fyn med to pakkede dage foran sig. Første punkt på programmet for de knap 400 deltagere var Garantforsamlingen, siden Repræsentantskabsmødet, hvor der var valg til bestyrelsen, og derefter ikke mindst Landskonferencen, som varede et døgns tid og sluttede lørdag til frokost.

Under temaet ’Fremtidens almene boliger’ lagde Domea.dk op til debat og involvering, krydret med oplæg og diskussioner fra scenen, leveret af aktører fra den almene sektor. Der var selvfølgelig også tid til hygge med gamle og nye bekendtskaber.

Vores fotograf, Jacob Ljørring, var med hele fredag, og her kan du se et udvalg af de situationer, han indfangede.