Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Næste år kan du varme op til påsken med et par hyggelige og inspirerende dage i beboerdemokratiets tegn. Domea.dks generalforsamling og landskonference kommer nemlig til at ligge fredag den 3. og lørdag den 4. april 2020.

Vi samles igen på Hotel Nyborg Strand, hvor vi om fredagen mødes til morgenmad inden generalforsamlingen, som bl.a. byder på valg til bestyrelsen.
Læs mere om valghandlingen her

Over frokost afholdes Landskonferencen, som strækker sig et døgns tid frem. Den er fyldt med interessante og relevante oplæg og debatter – og selvfølgelig med god mad, musik og underholdning.

Det endelige program offentliggør vi, når vi kommer tættere på konferencedagene.

Tilmeldingen til arrangementet åbner i begyndelsen af 2020.