Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Hvis ikke du allerede har gjort det, så sæt et stort kryds i kalenderen den 3. og 4. april 2020. Her afholder vi Domea.dk’s generalforsamling og årets landskonference. Det foregår som vanligt på Hotel Nyborg Strand på Fyn, hvor vi skyder fredag den 3. i gang med fælles morgenmad.

Første punkt på dagsordenen er generalforsamlingen, hvor der bl.a. er fire pladser i bestyrelsen og fire suppleantposter, der skal besættes. Ud over valg vil formand Poul Rasmussen bl.a. også give bestyrelsens beretning for året, der er gået.

Efter frokost glider vi som altid over i Landskonferencen, der varer et døgns tid. I år er temaet:

FN’s 17 verdensmål: Fra verdensmål til hverdagsmål

Vi skal bl.a. tale om, hvordan I helt konkret kan leve mere bæredygtigt. Måske gør I det allerede. Det kan være alt lige fra at have solcelleanlæg til at opsamle regnvand eller grønt affald til næring af grønne områder, bede eller måske endda dyrkning af grøntsager.

Det kan også være social bæredygtighed – hvor I mødes til kaffe eller petanque, spiser sammen en gang om ugen eller på anden måde har et fællesskab, hvor der er plads til alle.

Temaet er pakket ind i interessante og underholdende indslag, så I kommer hjem med en god oplevelse og noget, I kan bruge. Der vil også være kendte ansigter, som får sat lattermusklerne i omdrejninger. Konferenceudvalget er i fuld gang med at planlægge detaljerne.

Og så skal vi selvfølgelig have en tre-retters middag og hygge os med samtaler og god musik fredag aften.

Nærmere information om tilmelding følger.