Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Lejerbo Rødovre har valgt Domea.dk som ny samarbejdspartner, og fra årsskiftet er det derfor Domea.dk, der leverer rådgivning, administration og drift til Lejerbo Rødovre og boligselskabets 662 boliger i Rødovre.

Det er en aftale, som begge parter ser frem til at tage hul på.

I Lejerbo Rødovre fortæller formanden, Jørgen Knudsen, at boligselskabet har ønsket at sikre sig et solidt rygstød, der kan understøtte Lejerbo Rødovres måde at gøre tingene på.

- For os har det været vigtigt, at beboerdemokratiet i Lejerbo Rødovre står stærkt, og at vores mening tæller, selvom det er nogle andre, der udfører administrationen og driften af vores boliger. Og det er et stort ønske, at vores medarbejdere har de bedste it-værktøjer. Det får vi opfyldt i Domea.dk, der kan rådgive og hjælpe os med at være dem, vi er, og styrke vores udvikling som boligselskab, siger Jørgen Knudsen.

I Domea.dk fortæller regionsdirektør Uffe Andreasen, at processen frem til aftalen har vist, at Lejerbo Rødovre og Domea.dk har den samme tilgang til, hvordan man samarbejder og gør hinanden gode.

- Vi har haft en god dialog om, hvordan vi sammen indfrier de ambitioner, bestyrelsen i Lejerbo Rødovre arbejder intenst med. Vi har vist os som et godt match, der har de samme visioner for, hvordan man leder og driver et moderne boligselskab. Jeg ser meget frem til samarbejdet med boligselskabet i dets videre arbejde og ikke mindst til at byde Lejerbo Rødovre velkommen i det stærke fællesskab, de også bliver en del af i Domea.dk, siger Uffe Andreasen.

Fællesskab og lokal forankring

Det fællesskab, Lejerbo Rødovre skriver sig ind i med Domea.dk’s øvrige kunder, består af ca. 80 almene boligselskaber, som til sammen ejer ca. 60.000 boliger fordelt over hele landet.

Mens Lejerbo Rødovre får glæde af de fordele, et stærkt og forpligtende fællesskab giver, vil boligselskabet også stadig bevare sin stærke lokale forankring og identitet som selvstændigt boligselskab.

Og det er især her, at Lejerbo Rødovre og Domea.dk mødes i stærk forening.

- Vi har samme syn på, hvornår og hvordan man kan trække på fællesskabet, og hvor man skiller sig ud og kan styrke den position. Det er vigtigt for os, at Lejerbo Rødovre er sin egen, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte boligselskabet i fortsat at stå solidt som sin egen herre i den rødovreske muld og udvikle sig derfra, siger Uffe Andreasen.