Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland
Kirsten Schang, afdelingsformand på Magnavej, der er en del af Boligselskabet Sydfyn, fortæller om den nye varmepumpe og arbejdet for at få den.
Jeg glæder mig til, at vi kan tilgodese miljøet – men jeg glæder mig også til, at varmeregningen bliver billigere. Det er der rigtig mange beboere, som glæder sig til
Kirsten Schang, afdelingsformand på Magnavej