Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Sådan stiller du op

 • Ønsker du at stille op til Domea.dk's bestyrelse i 2020, skal du møde op på kredsmødet i din region i marts. Tilmeldingsfristen er 8 dage før. Kredsmødet skal pege på de beboere, de ser som deres kandidater til bestyrelsen.

  Læs mere om kredsmøderne og tilmeld dig

  Bemærk, at der i 2020 ekstraordinært skal indstilles en suppleantkandidat i Kreds Nordjylland. Normalt indstiller Nordjylland kun kandidater i ulige år, da regionen skiftes hvert andet år med Midtjylland.

 • Hvis du vil stille op, men ikke har mulighed for at deltage på mødet i din kreds, skal du ikke tilmelde dig, men i stedet sende en mail til valg@domea.dk.

  Her fortæller du, hvem du er, hvor du bor, og om du stiller op som bestyrelsesmedlem eller suppleant eller begge dele. Herefter vil vi kontakte dig.

Læs mere om valgprocessen for bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
Sådan ser jobprofilen for et bestyrelsesmedlem ud

Det endelige valg

Det er generalforsamlingen, der vælger de endelige medlemmer af Domea.dk's bestyrelse den 3. april. Traditionelt vil generalforsamlingen vælge de kandidater, kredsene har indstillet. I sidste ende har generalforsamlingen dog ret til frit at vælge bestyrelsesmedlemmer og suppleanter blandt alle kandidater, uanset om de er indstillet af kredsene.

Det hjælper vi dig med

Du har mulighed for at gøre brug af følgende tilbud, hvis du stiller op som kandidat. Det kræver dog, at du ved din tilmelding til kredsmødet eller via en mail til valg@domea.dk senest den 23. februar har fortalt os, at du stiller op. Så vil vi kontakte dig med tilbud om:

 • En samtale med bestyrelsen om bestyrelsens arbejde – den 25. februar i Høje-Taastrup eller den 27. februar i Vejle
 • Hjælp til udarbejdelse af en valgvideo, som gøres tilgængelig på Domea.dk's hjemmeside (videoer optages i forbindelse med samtalerne med bestyrelsen)

Indtil 8 dage før kredsmødet i din kreds kan du desuden indsende et kort, skriftligt valgoplæg til valg@domea.dk. Vi vil så sørge for, at dit valgoplæg bliver lagt på hjemmesiden inden kredsmødet.

Du afgør selv, om og i hvilket omfang du vil gøre brug af ovennævnte tilbud.

Vigtige datoer

 • 28. august: Frist for tilmelding til kredsmødet i Midtjylland
 • 3. september: Kredsmøde i Midtjylland
 • 18. september: Generalforsamling i Domea.dk

Til toppen