Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Sådan stiller du op

  • Ønsker du at stille op som næstformand, skal du sende en mail til valg@domea.dk og fortælle, hvem du er, og hvor du bor, samt oplyse dit telefonnummer.
  • I profilen her kan du læse om næstformandens opgaver og ansvar, og hvad der kræves af kvalifikationer og egenskaber for at besidde posten.
  • Du kan læse om valgprocessen for næstformanden på siden her.

Næstformanden vælges for en toårig periode.

Allan Aistrup, som er formand for boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding, er den siddende næstformand for Domea.dk's bestyrelse, og bestyrelsen indstiller Allan Aistrup til genvalg.

Alle kan dog stille op til næstformandsposten, og det er generalforsamlingen, der vælger næstformanden den 24. maj 2024 blandt alle interesserede kandidater. Nye kandidater kan i princippet stille op helt frem til og på selve generalforsamlingen. Det sidste kræver dog, at du i forvejen er inviteret til generalforsamlingen.

Generalforsamlingen består af alle organisationsbestyrelserne i de boligorganisationer, der er kunder hos Domea.dk.

Det hjælper vi dig med

Når du har skrevet til os på valg@domea.dk og fortalt os, at du stiller op, vil vi kontakte dig. Du har derefter mulighed for at gøre brug at følgende tilbud – det kræver dog, at du har fortalt os inden den 29. februar, at du stiller op. Du kan:

  • få et møde med udvalgte bestyrelsesmedlemmer om bestyrelsens arbejde og næstformandens rolle
  • få hjælp til udarbejdelse af en præsentation, som gøres tilgængelig på Domea.dk's hjemmeside

Du afgør selv, om og i hvilket omfang du vil gøre brug af tilbuddene herover.

Vigtige datoer

  • 29. februar: Sidste frist for at melde dig som næstformandskandidat, hvis du ønsker en samtale med bestyrelsen og/eller hjælp til en præsentation
  • 24. maj: Generalforsamlingen i Domea.dk vælger næstformand for bestyrelsen. Er du kandidat, bliver du inviteret med til generalforsamlingen

Stil op som bestyrelsesmedlem
Valgdagen: Generalforsamlingen

 

Til toppen