Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Valg af næstformand 2020

Den siddende næstformand, Svend Overgaard, har besluttet, at han som led i et generationsskifte ikke genopstiller til posten. På den baggrund har bestyrelsen besluttet at gennemføre et åbent 'rekrutteringsforløb', hvor alle har mulighed for at melde sig som kandidat, inden bestyrelsen beslutter, hvem den anbefaler til posten. Uanset hvem bestyrelsen anbefaler, er det dog op til generalforsamlingen at vælge formanden blandt de opstillede kandidater.

To af bestyrelsens nuværende medlemmer, Allan Aistrup og Jesper Hasemann, har allerede meddelt, at de er kandidater til posten, men de er en del af kandidatfeltet på lige fod med andre, der måtte melde sig. Bestyrelsen inviterer alle interesserede kandidater til at stille op.

Sådan stiller du op

Næstformanden vælges i 2020 for en toårig periode:

 • Ønsker du at stille op, sender du en mail til

  valg@domea.dk

  Her fortæller du, hvorfor netop du skal være næstformand for bestyrelsen samt vedlægger dit cv. Læs mere i stillingsopslaget (link) og jobprofilen (link), inden du søger.
  Deadline for 'ansøgningen' er søndag den 23. februar 2020.

 • Bestyrelsen i Domea.dk indstiller sin foretrukne kandidat til næstformandsposten på baggrund af kandidatfeltet, men det er generalforsamlingen, der vælger næstformanden den 3. april blandt alle opstillede kandidater.

Stillingsopslag – næstformand
Jobprofil for næstformand

Vigtige datoer

 • 23. februar: Sidste frist for at melde dig som næstformandkandidat
 • 3. marts: Bestyrelsen afholder samtaler med alle kandidater Høje-Taastrup fra kl. 16
 • 24. marts: Bestyrelsen beslutter, hvilken kandidat den peger på
 • 3. april: Næstformanden vælges på generalforsamlingen i Nyborg på Fyn

Til toppen